In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ –Α.Σ.Κ.

http://www.ask-epiea.gr

Αθήνα 27 Ιανουαρίου 2015

Αγαπητοί συνάδελφοι,

                                    θεωρώ υποχρέωσή μου να σας επισημάνω ότι, ένα από τα κύρια νομιμοποιητικά στοιχεία των σωματείων είναι οι ετήσιες γενικές συνελεύσεις και στις μέρες μας που όλα αμφισβητούνται, θα πρέπει η συμπεριφορά μας να μην αφήνει το παραμικρό περιθώριο για οποιαδήποτε αμφισβήτηση, θα πρέπει να διαφυλάξουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε το συνδικαλιστικό μας όργανο που είναι η Ε.Π.Η.Ε.Α. το Αγγελιόσημο και τον Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.

Πέρα από αυτό η υψηλή ανεργία, η ανασφάλεια, η αποδιάρθρωση του συστήματος εργασιακών σχέσεων, οι πολιτικές μείωσης του κόστους εργασίας που προωθούν οι εργοδότες και ενισχύουν τον ανταγωνισμό μεταξύ των εργαζομένων, δεν θα πρέπει να μας οδηγούν σε μια ηττοπαθή στάση απομάκρυνσης από το σωματείο μας, αλλά αντίθετα να επιβάλει τη συνδικαλιστική μας παρουσία, για να μπορέσουμε ενωμένοι να επιβιώσουμε στην εργασιακή ζούγκλα που έχει διαμορφωθεί.

             Η Ε.Π.Η.Ε.Α.  θα πρέπει να κινητοποιηθεί μαζί με τα άλλα σωματεία του κλάδου και με τους αγώνες τους   να επιβάλλουν  άμεσα και γενναία πολιτικά μέτρα, που να ανατρέπουν τη σημερινή κατάσταση, της καθημερινής αύξησης των οικονομικών επιβαρύνσεων και το φόρτωμα ουσιαστικά της οικονομικής κρίσης στις πλάτες των εργαζομένων.

Θα πρέπει να πιεστεί η κυβέρνηση  ώστε να τεθούν άμεσα τα θεμέλια μια νέας οικονομικής και αναπτυξιακής πολιτικής, που να ενισχύει τους εργαζόμενους και να δημιουργεί νέες και σταθερές θέσεις εργασίας. 

       Το πιο επικίνδυνο για το σωματείο μας την Ε.Π.Η.Ε.Α. που έχει ογδόντα πέντε χρόνια δράση και μαζί με την ΕΣΗΕΑ, την ΕΣΗΕΜΘ και την ΕΠΗΕΘ, πρωτοστάτησε στην ίδρυση και την ανάπτυξη των δημοσιογραφικών ταμείων, είναι από την απουσία μας, να αλωθεί από άκρως συντεχνιακές αντιλήψεις ή να χειραγωγηθεί σε κομματικές σκοπιμότητες.

        Η παράταξη μας που διοικεί τα τελευταία χρόνια την Ε.Π.Η.Ε.Α. απαλλαγμένη από κομματικές και συντεχνιακές αντιλήψεις, σας καλεί να αυξήσετε τη συμμετοχή σας, στα δρώμενα του σωματείου μας και σε όσους από τους συναδέλφους μπορούν να διαθέσουν λίγο  από τον ελεύθερο χρόνο τους να επικοινωνήσουν μαζί μας για να συμμετέχουν δημιουργικά μαζί μας στην πρώτη γραμμή της συνδικαλιστικής πάλης είτε από τη θέση του Διοικητικού Συμβουλίου είτε από κάποια από τις επιτροπές που πλαισιώνουν το Διοικητικό Συμβούλιο.

         Όλοι στην Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Η.Ε.Α. το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2015, ώρα 16.30 στο ΤΙΤΑΝΙΑ, για να δείξουμε σε αυτούς που αποφασίζουν για τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας σύμφωνα  με  τα πολιτικά και επιχειρηματικά τους συμφέροντα, ότι είμαστε εδώ, ενωμένοι και δυνατοί.

ΜΑΡΚΟΣ ΓΚΑΝΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Α.Σ.Κ.-Ε.Π.Η.Ε.Α.

Πρόσθετες πληροφορίες